Chraňte svou matraci

Když už se rozhodnete investovat do zdravého spaní a pořídíte si kvalitní matraci, určitě chcete, aby vám také dlouho vydržela a její údržba byla co nejsnazší. K tomu vám pomůže chránič matrace, který může mít i spoustu dalších funkcí a vybírat se dá z mnoha druhů.

Nepropustí tekutiny, přesto dýchají

Pokud potřebujete svou matraci chránit hlavně před průnikem tekutin a vlhkosti, je pro sanipur_02vás určena nepropustná podložka či nepropustné prostěradlo. Oba dva druhy zabrání průniku tekutin a přitom zůstanou prodyšné. Nepropustná podložka Sanipur se vyrábí ve více rozměrech a můžete využít tedy jednu velkou na celé dvoulůžko nebo třeba pouze jednu poloviční pokud potřebujete takto chránit jen určitou matraci. Má příjemný povrch a umisťuje se pod prostěradlo připevněním za gumové napínací pásky. Dá se samozřejmě použít i namísto prostěradla, zejména pokud předpokládáte častější únik tekutinsanipur_01 a tím i častější praní. Je vyvařovací a vhodná jak pro kojence tak i pro starší osoby trpící inkontinencí. Preventivně ji můžete využít také pokud například rádi popíjíte v posteli a hrozí tedy vylití nápoje.

Nepropustné prostěradlo se vyrábí v rozměru 90×200 a je vhodné zejména na časté praní a vyvářku. Využijí ho především osoby trpící inkontinencí.

Luxusní podložky umí ještě mnohem víc

Dalším typem jsou podložky z rodiny Every, které mají v sobě výplň a jejich potah je vyroben z různých materiálů, díky nimž můžou mít i různé další funkce. Své lůžko můžete například zateplit podložkami San Family z čisté bavlny nebo San Origin, která kombinuje bavlnu a polyester a má zvýšenou odolnost proti mechanickému namáhání. Obě jsou vyvařovací, antialergenní a vysoce hygienické.podlozka_san_family

Jestliže se zvýšeně potíte doporučujeme podložku Tencel, která velmi rychle odvádí vlhkost, je příjemná na dotek a vhodná pro osoby se zvýšenou citlivostí kůže. Pro tyto osoby je vhodná také podložka Silver Plus, která má díky technologii stříbrných iontů vynikající antibakteriální účinky a příznivý vliv na zdraví pokožky.

Všechny podložky Every mají ergonomický prošev, který také zajišťuje rovnoměrné rozložení náplně. Uchycují se pomocí gumových pásku za rohy matrace.

Podložky pomohou i sjednotit celkový vzhled děleného dvoulůžka a díky výplni také zpříjemnit ležení na tvrdé matraci. Velmi jednoduše se s nimi manipuluje a vejdou se bez problémů do pračky. Ušetříte si tím tedy časté praní potahu matrace a výrazně zvýšíte hygienu lůžka.