Jste připraveni na zimu?

S klesajícími teplotami přichází každoročně i chuť se pořádně zachumlat do teplé peřiny a vychutnávat si pohodlí naší postele. Často to s sebou přináší i nutnost vyměnit slabou letní přikrývku za hřejivější variantu, která dokáže odolat i chladnějším podmínkám.

Se střední hřejivostí přečkáte pohodlně léto i zimu

Na zimu doporučujeme volit mezi programem se střední a vysokou hřejivostí. Střední hřejivost se považuje za univerzální, dá se využít po celý rok a velmi užitečná je například tencel_01také jako záložní sada lůžkovin  pro návštěvy. Tyto přikrývky využijete pokud vám teplota v bytě v průběhu celého roku příliš nekolísá, a pro většinu domácností jsou naprosto dostačující.  Mezi dlouhodobě nejoblíbenější patří v této kategorii řada Tencel, kterou si zamilujete pro její hebkost a povrch, který připomíná hedvábí. Určitě oceníte také její schopnost velice rychle odvádět vlhkost  a antibakteriální účinky. Nabídka středně hřejivých lůžkovin, je ale daleko širší a na své si přijdou i příznivci biobavlny nebo alergici.

Vysoká hřejivost vám zpříjemní mrazivé noci

Pokud žijete v chladnějším bytě, často i v zimě větráte nebo jste prostě zmrzlíci, je pro vás určen náš program s vysokou hřejivostí. Přikrývka Dueto je, jak už název napovídá, unikátní svou skladbou a náplní ze dvou vrstev čtyřdutinkových vláken oddělených vzduchovou mezerou. every_emotion_01Povrch je ze 100% bavlny a doporučujeme ji do opravdu chladných prostor. Další variantou je řada Egoist, která vás na první dotek překvapí svou lehkostí a nadýchaností. Tato přikrývka zaručuje komfortní spaní i těm nejnáročnějším osobám. I přes svou vysokou hřejivost vás nezatíží, je jemná, vzdušná a nadýchaná.

Všechny přikrývky mají ergonomický prošev, který se stará o rovnoměrnost náplně a splývavost. Jsou načechrané, prodyšné a to vše i po vyprání, které je možné na 60° , u vyvařovacích programů pak až na 95°.

Ke všem našim přikrývkám u nás naleznete také odpovídající polštáře, které se pyšní svou tvarovou stálostí a možností libovolně regulovat náplň, vše si také můžete „osahat“ přímo na našich prodejnách, kde vám rádi představíme i další řady lůžkovin a pomůžeme s výběrem.