Lepší spánek na cestách – cestovní matrace a cestovní polštářek

Máte občas problém se spaním na cestách a s kvalitou hotelových matrací? Matrace v hotelích nebo penzionech mívají různou kvalitu – někde se vyspíte velmi dobře, někde je naopak matrace nekvalitní, proleželá nebo dokonce vrzající. To vše pak ruší spánek a vy se pořádně nevyspíte. Problém pak může být o to větší, pokud jste doma zvyklí spát na opravdu dobré a kvalitní matraci.

Připravili jsme pro vás cestovní matraci, která problém na cestách pomůže vyřešit. Jedná se v podstatě o topper – roznášecí matraci. Matraci si položíte na hotelovou matraci. Cestovní matrace Alice je vyrobena z PUR pěny, má rozměr 195 x 80 cm, který je pro přespání většinou zcela dostatečný. Pro pohodlnou přepravu je matrace umístěna v textilní tašce s velkými uchy, aby bylo možno tašku dát a nést přes rameno. Matraci si tak můžete vozit třeba v autě s sebou.

Někdy můžete v hotelu narazit i na polštář, který není příjemný na ležení. Tady pomůže další „vychytávka“ na cesty – cestovní polštářek z paměťové pěny. Mnozí z nás známe anatomické polštáře z paměťové pěny, najdete je i v naší nabídce. Anatomický polštář zajistí správnou podpěru krční páteře při ležení a pomáhá tak např. při problémech s krční páteří. Anatomický polštářek Celsio Mini je menší verze klasického anatomického polštáře. Rozměr je cca 20 x 25 cm. Polštářek je balený v efektním sáčku z funkční textilie. Polštářek je ideální na cesty – v hotelu nebo v penzionu ho můžete položit na klasický polštář a vylepšit tak usínání i spánek. Polštářek se hodí i pod stan, můžete ho mít v autě nebo s ním cestovat třeba vlakem nebo letadlem. Polštářek Celsio Mini může být také tipem na hezký dárek, který potěší.