Novinky ve světě rozkládacích postelí

Rozkládací postele jsou neodmyslitelnou součástí naší nabídky a patří také k velmi populárním produktům. Naše stálice Klasik, Trio nebo Quattro již jistě velmi dobře znáte. Tím ale zdaleka nekončíme. Pojďme se tedy podívat, co je aktuálně novým hitem.

Když už jsme zmínili postel Klasik, i zde nesmíme opomenout novou variantu, která se objevila v nabídce, a to možnost područkových čel. Ta rozšířila nabídku stávajících nízkých nebo vysokých čel. Jedná se o „kompromis“ mezi těmito dvěma variantami, jelikož výška čela je 70 cm, tzn. Je 20 cm pod úrovní čela vysokého. Vybírat samozřejmě můžete z různých kombinací čel na každé straně.

Komfort v podobě lamelového roštu

První novinkou je rozkládací postel Move Plus. Jedná se o postel s rozměry 90 x 200 cm, kterou rozložíte na velikost 170 x 200 cm, čím vytvoříte komfortní dvojlůžko. Tato postel je vybavena zabudovaným lamelovým roštem, který je součástí rozkládacího mechanismu. Volitelně je k posteli možnost také úložného prostoru ve formě zásuvky.Move ortho

Dalším nováčkem je postel Move Ortho. Jak už název napoví, jedná se o ještě vylepšenou verzi postele předchozí. Rozměry jsou 90 x 200 cm, po rozložení získáte lehací plochu 180 x 200 cm, což je rozměr standardního dvojlůžka. Rozkládací postel Move Ortho můžete vybavit roštěm dle vlastního výběru. Použít se dají jak rošty lamelové, tak prkenné, rovné či polohovací. Díky tomu můžete vytvořit zcela plnohodnotnou postel pro spánek. Vzhledem ke konstrukci postele je jediným limitem výška roštu, která musí být maximálně 8,5 cm.  Také zde si můžete pořídit i velkou zásuvku a rozšířit tak možnosti využití postele.

Obě postele Move se vyrábí v laminu nebo v masivním jádrovém buku. Na výběr je mnoho barevných odstínů a provedení. I zde volíte mezi nízkými, područkovými nebo vysokými čely.

Máme zde něco i pro příznivce originálních tvarů

Na první pohled jiná je další naše novinka – rozkládací postel Sam. Tato postel se vyrábí z masivního jádrového buku a má velikost 90 x 200 cm, po rozložení 170 x 200 cm. I tato postel disponuje již zabudovaným lamelovým roštem, její rozkládání je tedy stejné jako u postele Move Plus. Postel má područková čela a je možné k ní dokoupit také zásuvku.jora_vykryté

Pokud se vám líbí elegantní a decentní křivky, zaměřte svou pozornost na postel Becca. Jedná se o postel z lamina o rozměrech 80 x 200 cm nebo 90 x 200 cm, dle toho  po rozložení o šíři 160 nebo 180 cm. Zde je prkenný rošt součástí rozkládacího mechanismu a postel disponuje i dvěma zásuvkami. Čela jsou područková s rozšířenou vrchní plochou, pro ještě komfortnější užívání.

Pokud vás některá naše novinka zaujala, přijďte se s ní blíže seznámit k nám na prodejnu, kde vám rádi předvedeme rozkládání, ukážeme vzorníky barevných provedení a samozřejmě nezapomeneme doporučit také vhodné matrace.