Postele s čely u nohou

Lůžka s vysokým čelem u nohou patřila dříve ke standardům drtivé většiny ložnic. Již naši rodiče na nich byli zvyklí usínat a mělo to i své výhody. Netáhlo jim na nohy, nepadala peřina z postele a lépe drželo prostěradlo i matrace při polohování. Dodnes mnoho lidí preferuje i celkový design těchto postelí, které působí „souměrnějším“ dojmem.
Postupně však začal zájem o vysoká čela u nohou opadat a dnes se s nimi nesetkáváme už zdaleka tak často. Z naší nabídky však tento typ postelí zdaleka nevymizel, proto můžeme uspokojit i zákazníky, kteří přesně po tomto vzhledu postele touží.

Malta

Aby čelo u nohou plnilo svou funkci, je potřeba dbát na vhodnou výšku roštu a matrace. Zpravidla je toto čelo o něco nižší než u hlavy a většinou nechceme, aby nám ho celé zakryla matrace. Při nákupu takové postele se tedy napřed informujte o možné hloubce zapuštění roštu a dle toho volte výšky roštu a matrace. Pokud jste omezeni centimetry, doporučujeme vybrat co možná nejnižší rošt, abyste získali co nejvíce prostoru pro dostatečně kvalitní matraci.

TerezaV našem aktuálním katalogu naleznete hned na začátku přehlednou tabulku, ve které jsou vyznačeny různé parametry postelí. Jednoduše si zde můžete vyhledat postele, které mají vysoké čelo u nohou. Podobný filtr je k dispozici také na našich stránkách.
Mezi velmi oblíbené patří například postele Malta, Tereza nebo Country Inn. Některé postele pak mají čelo pouze mírně zvýšené a nepřekáží tedy ani při vlézání do postele ze spodní strany. K těm patří například postele Brita, Renata nebo Nikola.
Pokud se vám některá postel z naší nabídky zalíbila, přijďte si prohlédnout různé vzorky barevných odstínů k nám na prodejnu, nebo objednejte pohodlně přes náš e-shop.