Umíme i extra dlouhé postele

Vysoké osoby mají život obecně složitější. Hůř se jim shání oblečení, nikdo za nimi nechce sedět v kině, nevejdou se do vany, stanu nebo postele. A jelikož se specializujeme na správné spaní pro všechny, dokážeme i jim pomoci s výběrem pohodlného lůžka. To, že umíme matrace na míru i pro dlouhány, už víte, ale ani z postelí od nás vám nohy koukat nebudou.

Ideální délka jak matrace tak i postele by měla být zhruba o chodidlo delší než výška postavy. V průměru se udává 25 cm. Důvod je zřejmý – u hlavy musí být prostor pro polštář u nohou zase pro spaní na břiše, kdy máme nohy položeny na matraci až po konečky prstů.

V naší nabídce běžně dostupné prodloužené délky postelí 210 a 220 cm většině vysokých lidí stačí, ale samozřejmě se najdou i tací, pro které je to zkrátka stále málo. Proto jsme přišli s nabídkou extra dlouhých postelí pro opravdové dlouhány. Délka lehací plochy u vybraných lůžek může být až 230 cm. Na výběr jsou i různé dřeviny a samozřejmě i různé odstíny moření. Mezi velmi oblíbené postele v prodloužené délce patří například Romana nebo Lena, které zaujmou zejména jednoduchým tvarem hodícím se do každého interiéru.

VeraJelikož vysoké osoby potřebují kromě správné délky také pořádnou výšku lehací plochy, máme v nabídce i postele s možností zvýšení až na 65 cm. Mezi ně patří například robustní postel Athena. Příznivcům vyšších čel u nohou zase můžeme nabídnout třeba postel Vera, Nikola nebo Dana.

Zdravé a pohodlné spaní ale není jen o posteli a matraci, důležité jsou také lůžkoviny. Proto se nebojte, že byste u nás nesehnali i dostatečně dlouhá prostěradla nebo přikrývky. K tělesnému vzrůstu se pak přihlíží hlavně při výběru anatomického polštáře. Je totiž potřeba zohlednit šíři ramen, délku krku a přizpůsobit tak jeho tvar a výšku.

Pokud tedy toužíte po kvalitním lůžku na kterém se budete moci konečně opravdu pohodlně natáhnout, přijďte se podívat do našich prodejen a nebojte se na možnosti extra délek zeptat. Rádi vám pomůžeme najít postel přesně pro vás.