V jednoduchosti je krása

Minimalistický styl se stává poslední dobou velkým hitem při zařizování interiérů. Dávno pryč jsou přezdobené pokoje našich babiček i okrasný, vyřezávaný nábytek. V moderních domácnostech teď převládají jednoduché tvary a decentní barvy. A co si představit pod takovou minimalistickou ložnicí? Zkrátka přímočaré, čisté linie, pravé úhly a klasický tvar. Pokud vás tento popis zaujal, máme pro vás novinkové postele, které se vám určitě zalíbí.

LazioPostel Lazio v sobě snoubí originalitu a umírněnost. Na první pohled zaujme svou bytelností, kterou jí dodává nadstandardně silný materiál. Průřezy v obou čelech pak propůjčují jednoduchému konceptu osobitost a poutají na sebe pozornost. Velmi originální a efektní je i tmavě šedý odstín, který můžete zvolit a ozvláštnit tak každý interiér. Postel je možné doplnit praktickým úložným prostorem s odklápěním nebo zásuvkou. Za pozornost stojí i několik typů nočních stolků, které zaujmou svým neobvykle jednoduchým vzhledem a postel krásně doplňují.

Druhou naší novinkou je ložnice Porto, která je pro milovníky jednoduchosti skutečnou pastvou pro oči. Také zde je použit silnější materiál, který zajišťuje pevnost a zároveň dodává bytelný vzhled. Čisté linie této postele nejlépe vyniknou v moderní bílé barvě, která patří již dlouho k nejžádanějšímPorto

odstínům, ale zvolit můžete i jeden z motivů přírodního dřeva. Samozřejmostí je nabídka různých šířek postele, prodloužené délky, stejně tak jako doplnění o úložný prostor či zásuvku.

Obě postele jsou vyrobeny z kvalitního lamina, které je snadno udržovatelné a cenově velmi výhodné, proto se hodí také do hostinských či studentských pokojů.

Naše nabídka decentních ložnic tímto ale zdaleka nekončí. Na své si u nás přijdou i příznivci masivního dřeva, které zaujme třeba postel Lena, která patří již dlouho mezi velmi oblíbené.

Navštivte některou z našich prodejen a přesvědčte se že v jednoduchosti je opravdu krása.