VALTY® systém – pružný rošt s matrací

VALTY® systém patří mezi naše nejpopulárnější produkty již od počátku, proto jsme se rozhodli mu věnovat podrobněji a představit vám všechny jeho výhody.

Snadná změna tuhosti kdykoliv chcete

Tento unikátní systém představuje individuálně nastavitelné lůžko s mnoha variantami tvrdostí a provedení. Skládá se z VALTY® roštu a VALTY® matrace.  Rošt VALTY®  je sestaven z lamel z masivního jasanového dřeva, které jsou velmi pružné, dostatečně pevné a citlivě1123 reagují na každý pohyb. Tyto lamely jsou připevněny ke třem podélným pružícím prvkům, tzv. podélníkům, které jsou opatřeny bavlněným potahem se zipem. Tyto podélníky jsou zónované na míru podle výšky postavy. Mají změkčení v oblasti ramen a zpevnění v oblasti beder a stehen.

Jednou z největších výhod VALTY® systému je jeho přizpůsobení se váze uživatele a možnost změny tuhosti kdykoliv během užívání. Podélníky se vyrábějí ve více tuhostech a jejich nakombinováním získáváme různé varianty. U každé tuhosti VALTY® roštu uvádíme orientačně i doporučenou váhovou kategorii pro usnadnění výběru.

VALTY® rošt je možné umístit na prkenný rošt nebo pevnou plnou desku, jako je např. patro na spaní.

Rošt doplňte komfortní matrací

Druhou polovinu VALTY® systému tvoří speciální matrace ve výškách jader 6, 8 nebo 10 cm.

Tyto matrace se pokládají na VALTY® rošt a spolu s ním reagují. Nejnižší variantou je matrace KS6, která je vyrobena ze značkové pěny CELTEX® ve střední tvrdosti. Oboustranné nopkování povrchu matrace umocňuje příjemný pocit při ležení a zajišťuje i výtečnou ventilaci vzduchu.

O 2 cm vyšší je matrace KS8, která se od své nižší kolegyně liší přidanou vrstvou paměťové pěny Celsio®. Nabízí tak dva typy lehací plochy – měkčí a komfortnější s paměťovou pěnou na povrchu, nebo po otočení variantu pevnější.

1107Pokud patříte mezi alergiky, vyzkoušejte určitě matraci AS8, vyrobenou ze značkové pěny CELLPUR®, která díky svému speciálnímu složení omezuje výskyt roztočů a výborně odvádí vlhkost. Nabízí tak příjemné a zdravé klima při spánku.

Novinkou je potom matrace KS10 kombinující tři materiály v unikátním systému „visco-in“. Základ matrace tvoří značková pěna CELTEX®. Paměťová pěna Celsio® je umístěna pod tenkou vrstvou antibakteriální pěny Sensitive®. Výsledkem je velmi komfortní a pohodlný spánek s výtečnou ventilací povrchu matrace.

Využijte možnost si vše vyzkoušet

Je zde tedy nespočet variant lehací plochy a proto jako vždy doporučujeme vše si pořádně vyzkoušet na prodejně. Můžete kombinovat různé tuhosti roštu s různými typy matrací a najít tak ideální lůžko přesně podle vašich představ.

Rošt i matrace VALTY® se vyrábí na míru. U dvoulůžek je možné pořídit jednu společnou matraci na dva samostatné rošty. Celistvějšího dojmu docílíte ještě vybavením matrace potahem ve variantě kompakt, což znamená, že v potahu bude nejen matrace, ale společně s ní také VALTY® rošt.

Tento systém si získal svoji oblibu mimo jiné i díky své variabilitě a možnosti ho kdykoliv obměnit, nebo i po letech „oživit“ výměnou vrchní matrace a podélníků. Jistě vás potěší i fakt, že výměnu podélníků provádíme do 12 měsíců od zakoupení zdarma, proto není vůbec problém, pokud po nějaké době zjistíte, že by vám vyhovovala jiná tuhost.

Variant je opravdu mnoho, proto vám rádi na našich prodejnách s výběrem pomůžeme.