Zvyšte pohodlí kterékoliv postele

Asi každý někdy zažil noc na nepohodlném lůžku a určitě se všichni shodneme na tom, že takový spánek je spíše utrpením, než příjemnou regenerací. Můžou se ale také náhle změnit naše potřeby, třeba po prodělání operace, výrazném zhubnutí, či v těhotenství, a pak se nám naše jindy skvělá, nová matrace zdá příliš tvrdá. Všechny tyto případy nám můžou pomoci vyřešit krycí matrace, nebo-li tzv. toppery, které slouží k vylepšení a zkomfortnění méně vyhovujících lůžek.

Jedná se o tenké matrace, které mají za úkol zlepšit kvalitu lůžka, ať jeho změkčením, vyrovnáním, nebo za použití antibakteriálního materiálu, a dají se použít jak na nové, tak i starší matrace. Stejně tak jako všechny naše ostatní matrace se vyrábí na míru a jsou opatřené snímatelným a pratelným potahem, který může mít různé vlastnosti.

Jonáš je krycí matrace vyrobená ze studené pěny. Má výšku cca 6 cm a využijete ji například ke zvýšení lůžka nebo vyrovnání povrchu, u příliš měkkých matrací může také plnit funkci zpevňovací.

Oproti tomu Oskar je matrace, která vám lůžko příjemně změkčí díky vysoce kvalitní viscoelastické pěně Celsio®, ze které je vyrobena. Ta zmenšuje tlak na povrch těla, čímž se zlepšuje celkové prokrvení a uvolňuje páteř a klouby. Výška je cca 5-6 cm, podle toho jakým potahem ji vybavíte. Využít můžete kterýkoliv funkční potah z naší nabídky, ale doporučujeme především potah Celsio, který nemá výplň a používá se právě pro matrace s paměťovou pěnou, tak aby byl její efekt co nejcitelnější.

Podobné vlastnosti má i krycí matrace Quido, která je vyrobena z vysoce kvalitní paměťové pěny Cellpur ®. Ta je unikátní v tom, že obsahuje celulózu, která na sebe váže vlhkost a rychle ji odpaří. Zajistí tak zdravé a suché klima matrace a je to vhodná volba především pro alergiky. Doporučujeme ji kombinovat s potahem, který podrhne její hygienické vlastnosti, jako je třeba Silver Plus.

Na našich prodejnách si můžete vyzkoušet všechny krycí matrace přímo „v akci“, tedy položit si je na různě tvrdé matrace a zjistit tak, jak se chovají na určitých podkladech.