Vytvořte dětem pokoj jejich snů

Zařizování dětského pokoje je výzva pro každého rodiče. Většinou se jedná o příjemnou činnost, kdy vymýšlíme od základu vzhled celé místnosti, procházíme obchody s nábytkem, doplňky i hračkami, a snažíme se, aby výsledek rozzářil oči našeho dítka a cítilo se ve svém pokoji dobře.

Funkčnost, bezpečnost i atraktivní vzhled

Jedná se často o velkou investici a je potřeba, aby nábytek splňoval náročné požadavky na údržbu, hygienu, bezpečnost a přitom se dětem také líbil. Vhodné je myslet dopředu a do pokoje vnést trochu nadčasovosti, protože děti rychle rostou a mění se i jejich vkus a potřeby. Nejlepší je obrátit se přímo na odborníky, kteří se výrobou dětského nábytku zabývají a mají v tomto směru cenné zkušenosti. U nás můžete objednat hned od dvou takových – Gazel a Domestav. Jedná se o české výrobce kvalitního dětského nábytku z masivu, který vyniká nízkou cenou a vysokou variabilností.

Postel na hraní i spaní

Přibližně od 2 až 3 let věku se děti stěhují z miminkovské postýlky do postele klasických rozměrů, nejčastěji je to 90 x 200 cm. Zde se dá opravdu vyřádit a z postele udělat dominantu jejich pokojíčku a místo, kam se budou těšit. Mezi nejoblíbenější řešení, patří postele patrové. Nemusí se hned jednat o klasické palandy, určené pro sdílené pokoje, ale patří sem také zvýšené postele, které ušetří prostor na hraní a představují zajímavé zpestření. Vybavit je můžete třeba skluzavkou a z různobarevných látkových doplňků sestavit dětem útulnou skrýš.  Výběr je opravdu veliký a fantazii se zde meze nekladou. Obrovskou výhodou je u těchto postelí variabilnost. Jednoduše je můžete vyvýšit, nebo naopak zase snížit, přidat postel druhou, či třeba širší válendu. Nakonec přidejte pevný rošt a kvalitní matraci, která vašemu dítku bude sloužit dlouhá léta, a na které se jeho páteř bude moci správně vyvíjet. V naší nabídce dětských matrací naleznete i varianty pro alergiky a široký výběr potahů s různými funkcemi.

Nezapomeňte také na psací stůl, rostoucí židličku a úložné prostory. Na našich prodejnách vám poskytneme katalogy i rozměrové řady, tak abyste mohli vše přesně naplánovat nebo získat inspiraci.