Noční stolky

Noční stolky jsou pro mnohé nedílnou součástí ložnice a jsou velmi hojně využívány. Mají nejen estetickou hodnotu, ale hlavně zastávají velmi důležitou úlohu úložných prostorů a odkládacích ploch. Většina z nás je zvyklá vedle postele pokládat telefon, knihu nebo nápoj, někdo má na nočním stolku umístěné fotografie nebo třeba lampičku. Každopádně se jedná o důležitou součást ložnic, která si jistě zaslouží naši pozornost.

Michelle noční stolekNočních stolků naleznete v našem sortimentu celou řadu a vybere si zde opravdu každý. V nabídce máme stolky klasických tvarů i designové kousky. Vybrat si můžete z několika variant vycházejících z motivu postele tak, aby vše k sobě ladilo. Mezi velmi poptávané komponenty u nočních stolků patří zásuvky. Ty umožňují uskladnění věcí, které chceme mít po ruce, ale zároveň je nechceme nechávat na vrchní desce, například kvůli prachu. Oblíbené jsou hlavně dvouzásuvkové modely, ale často se využívají i stolky s jednou zásuvkou a nikou. Pokud nepotřebujete příliš místa, možná vám budou vyhovovat noční stolky závěsné, které působí velice odlehčeně a plynule navazují na tvar postele, také jsou praktické i po stránce úklidu.

Obyčejně se noční stolky vyrábí ve stejné výšce jako je bočnice postele. Někomu ale nemusí vyhovovat umístění věcí ve stejné rovině a proto není problém vybrat si nižší nebo třeba vyšší variantu. Na noční stolky je brán zřetel i v případě zásuvek pod postel. Ty se nabízí i v tříčtvrteční variantě, aby bylo možné s nimi pohodlně manipulovat bez nutnosti noční stolek přesouvat.

Pokud tedy stále odkládáte své věci na zem vedle postele či na židli, podívejte se na naši širokou nabídku nočních stolků a věříme, že si vyberete ten pravý přesně podle vašich představ a požadavků.