Nová kolekce rozkládacích postelí

Rozkládací postele patří dlouhodobě k našim nejžádanějším produktům, je tedy samozřejmé, že jejich nabídku neustále rozšiřujeme a snažíme se přicházet s novými nápady, které vám pomohou pohodlně spát a zároveň ušetřit prostor. Naše postele jsou osvědčeným řešením pro malé pokoje, chaty anebo například pokoje pro hosty. Díky mnoha variantám a barevným kombinacím, skvěle zapadnou do každého interiéru a záleží jen na vás, zda z nich pomocí originálního čalounění uděláte dominantu pokoje, či vkusný doplněk k ostatnímu nábytku. V dnešních domácnostech teď frčí jednoduchost a tak se naše rodina rozkládacích postelí opět rozrostla a přivítala mezi sebe zcela nové postele v moderním, minimalistickém designu.

mateo_2_zelena Postel Mateo se vyznačuje jednoduchým vzhledem i snadnou manipulací. Z na první pohled elegantní sedačky uděláte jedním tahem prostorné dvoulůžko o velikosti 170×200 cm. Pokud nečekáte návštěvu, ale máte prostě jen rádi prostor, bude vám vyhovovat možnost rozložení i na tzv. jedno a půl lůžko, které nabízí dostatek prostoru i pro náročné jedince.

Samozřejmostí je široká nabídka různých variant, provedení a motivů. Rozhodnout se můžete pro pevný prkenný rošt nebo pro měkčí lamelový, také si můžete zvolit mezi nízkými a vysokými područkami a mezi 5 barevnými odstíny lamina včetně stále oblíbené bílé či originální tmavě šedé. Povrch zdobí lehký reliéf, díky kterému materiál ještě věrněji imituje dřevo a je velmi efektní. Celkový vzhled sedačky pak dokončíte volbou některého z mnoha čalounění, kterým ozdobíte matrace. Výhodou je také možnost klasického matracového potahu, který lépe odvádí vlhkost a je snadno udržovatelný. Velmi oblíbená je především kombinovaná varianta, která nabízí při složení na povrchu barevné čalounění, uvnitř pak po rozložení příjemný matracový potah, vhodný na spaní. Praktická je také zásuvka pod postel, kterou si můžete přiobjednat, a která výborně mateo_4_sedaposlouží k uschování lůžkovin.

Volbu matrace přizpůsobte účelu sedačky. V nabídce jsou matrace jednoduché, určené na občasné spaní, ale také matrace velmi kvalitní, zónované, které se hodí na spaní každodenní.

Novinkou je matrace Ilona, vhodná na občasné spaní, která kombinuje tvrdší a měkčí stranu, tak aby poskytovala při sezení dostatečnou oporu a při ležení naopak pohodlí.

Pokud jste příznivci masivního dřeva, máme pro vás alternativu v podobě rozkládací postele Dopio z masivního jádrového buku, dostupnou také v deseti barevných odstínech. Kompletní nabídku našich rozkládacích postelí naleznete na našich prodejnách, kde si také můžete vyzkoušet různé varianty matrací a vidět všechna barevná provedení lamin i čalounění.